jueves, 10 de mayo de 2012

DIES D'ARCE.

És de tots sabut que aquest curs i el proper la nostra escola juntament amb tres més de la península ( Pelayo a Cadiz, Villalba a Lugo  i Telde a Gran Canaria) feim el projecte on estudiam els quatre elements de la terra, aigua, foc, vent i terra. Dins aquests dos anys hi ha programats fer diferents trobades als centres citats unes amb de mestres i altres de  mestres i alumnes.
Aquesta setmana hem fet la primera trobada amb alumnes dels centres i hem compartit moltes d' activitats amb ells. El dimarts varem començar amb el teatre fet per els nostres companys de tercer cicle dirigit per na Llúcia i en Mateu. Tota l' escola  i els nostres convidats varem anar a veure " SA RONDALLA D' EN VIT "  que ens va fer passar una estona  molt divertida.
Dimecres tots junts varem anar a Guardiola a veure com es fa el vidre bufat i al mercat de Sineu, hem de donar les gracies als nins de cinquè A que  varen voler compartir amb nosaltres tota l' excursió essent un model correcte durant tota l' activitat.
I dijous varem fer les jornades esportives , que bé que ens ho hem passat, grans i petits hem gaudit del contacte amb els nostros nins i companys i sobretot dels nostres convidats. Tots esperam poder tenir moltes jornades tan aprofitoses com aquestes.